+47 928 58 400 [email protected]
Select Page

Priser

 

Dersom dere er over 150 personer, ta kontakt for en avtale. Priser oppgitt uten skjulte kostnader.

 

Priser

Øvre Lyse Gård

fra 795,-

plass 50 – 500

 

Vi dekker opp til fest i Sørkedalen. Vi lyser opp teltet, det er musikk. dans og sitteplasser. Vi tilpasser menyen og oppdekkingen etter kundens ønske. Sirkusteltet er egnet for store sammenkomster med eller uten servering. Vi kan holde blant annet konserter, festivaler og sportsarrangementer.

Drikkepakke

635,- (6 timer åpen bar)

  • Øl
  • Vin
  • Mineralvann
  • Alkoholfritt
  • Kaffe
Vi stiller opp med transport fra Oslo, retur, aktiviteter, anlegg, spillelister og grill-meny. Vi skreddesyr alle slags fester enten det er cowboyfester, hagefester, bryllup, bondegårdsfester eller andre temafester.
Priser

Oslo Cruise

fra 6600,- /t

plass 30 – 350

 

Vi kjører utover i indre Oslofjord til vi finner et passende sted for en hyggelig ettermiddag. Det er selvfølgelig full bevertning om bord og vi vil sammen med våre gjester utarbeide menyen som måtte passe. Vi tilbyr gjerne grilling eller skalldyrbuffet. Vi tilbyr også fjordcruise aktiv, hvor vi legger til på en av øyene og gjennomfører diverse aktiviteter. Sumobryting, pil og bue, sekkeløp og skikonkurranse er noen av aktivitetene. Vi tilbyr seks forskjellige båter, alt etter størrelse og behov.

Priser

Festlokalet i Oslo

kontakt for pris

plass 70 – 500

 

Lokalet ligger kun 10 minutter fra Oslo sentrum. Lokalet har det ypperste av lyd og lys. Lokalet er fleksibelt og blir skreddersydd etter antall gjester. Kick-off, konserter, produktlanseringer, bryllup, temafester, kick-off, jubileer og bursdager er noe av det vi har hatt gleden av å arrangere.

Treff oss

+47 928 58 400
[email protected]
Øvre Lyse Gård

1 + 8 =

Om oss
 

Vi er førstevalget for store deler av næringslivet og offentlig sektor i Oslo & Akershus – når det gjelder firmafester, fjordcruise, båtturer, temafester, events, kick-off og julebord.

20 års erfaring med event av alle slags størrelser. Vår kokk har fått flere utmerkelser og har jobbet ved Bellevue Gstaad Grand Hotel og Palace i Sveits.

Vi skreddersyr eventet etter dine preferanser.

Planlegg ditt Event